Pigge Werkelin vill börja flyga mellan Bromma och Visby


Werkelin mot strömmen – vill starta nytt flygbolag – Omni …
Gotlandsentreprenören Pigge Werkelin är trött på att det bara går ett flyg om dagen mellan Stockholm och Visby – därför satsar han nu för andra gången på att starta en egen flyglinje, skriver SvD Näringsliv.


Pigge Werkelin: “Vårt barn ska få flera syskon” | Nyheter …
VISBY. Pigge Werkelin och Monika satsar på ett nytt liv. Nu berättar de om barnet som är på väg, den nya familjen och Åsa-Nisse-syndromet. – Nu är det dags för kull nummer två, vi tänker fler syskon, säger Pigge.


Pigge Werkelin vill börja flyga mellan Bromma och Visby
Profilen vill starta flyglinje


Flyg Gotland – Vi hjälper dig hitta billigaste flyget till …
Det innefattar flygbolag som SAS, BRA Flyg, Air Berlin och Norwegian. Anslutande flygplatser t.ex. Stockholm Arlanda, Stockholm Bromma, Malmö Airport och Göteborg Landvettern. Även en del tips hur du tar dig till och från Visby Airport och hur du hittar billiga biljetter till Gotland.


Gotlandsplanet ska konkurrera med BRA och SAS i Visby
Ett minskat flygresande till och från Gotland under året i kombination med högre biljettpriser. Det är anledningen till initiativet bakom det virtuella flygbolaget Gotlandsplanet som hoppas komma igång med sin flygtrafik från Visby under nästa år. Historien ser ut att återupprepa sig på Gotland. När Michael Juniwik och Pigge Werkelin startade Gotlandsflyg år 2001 var det…


Werkelinbolagen – en samlingsplats för Pigge Werkelins
Pigge Werkelin startade Gotlandsflyg tillsammans med Roger Albrecht, Jan Havossar och Michael Juniwik. Idén föddes 2000 då Skyways köpte upp sin konkurrent och försämrade gotlänningarnas möjligheter att flyga till fastlandet till ett rimligt pris. Flygpriserna låg då på 4400 kronor t.o.r. Stockholm vilket inte var rimligt.


Pigge Werkelin priskrigar med ny Gotlandsbåt | Aftonbladet
Pigge Werkelin har startat priskrig på sjön. Från och med i dag kostar det 90 kronor per person mellan Visby och Västervik. Inte sedan 1983 har det varit så billigt att åka till Gotland.


Här är Pigges nya kärlek | Nyheter | Expressen
VISBY. Efter tsunamitragedin lovade Pigge Werkelin, 45, sig själv att skaffa en ny familj – och ett nytt liv. Här är hans nya kärlek: Tvåbarnsmamman Monika Möller, 41, som förlorade sin man i en bilkrasch. – Vi har stöttat och tröstat varandra i sorgen. Nu hoppas vi få minst två barn, säger Monika till Expressen.


Nu ska tunga profiler starta nya Gotlandsflyg – Sidor …
Bolagsnamnet Gotlandsflyg fanns kvar fram till och med 2016 – då det stod BRA på samtliga flygplan från Visby. För 1,5 år sedan meddelade Pigge Werkelin och Michael Juniwik att målet var att starta igång en konkurrerande flygtrafik från Gotland till Bromma.


Gotlandsplanet Visby Bromma – Svenska Flygbolag
Michael Juniwik och Pigge Werkelin är, tillsammans med Gotlands näringsliv, grundare av det nya projektet Gotlandsplanet. Om allt går vägen så startar trafiken mellan Visby och Bromma flygplats redan under kommande vår. Biljettpriserna beräknas bli 30% billigare än vad de är idag.
OBD2 Diagnostic Tool