Kvinne i 60-åra veltet med ATV


Kvinne i 60-åra innbrakt av politiet etter velt med ATV
Kvinne i 60-åra innbrakt av politiet etter velt med ATV. Ei kvinne i 60-åra innbringes for bevisopptak etter å ha veltet med ATV. Hun er mistenkt for ruskjøring, ifølge en twittermelding fra politiet i Trøndelag 13.50-tida onsdag.


Én av de beste Skoda-selgerne i landet – Avisa Sør-Trøndelag
På mandag denne uka solgte Torgeir Solem (49) fire nye biler. – Det var en veldig god dag, sier han. Det var rett og slett en meget god dag for hele Møller Bil Orkdal, som selger Volkswagen og Skoda: Totalt solgte de ti nybiler på én dag. – To-tre av kundene var såkalte drop in-kunder, mens …


ATV veltet på campingplass – Trønderbladet
ATV veltet på campingplass. Fra Øysand camping opplyser politiet at de er på stedet på grunn av en ATV som har veltet. Ambulanse på vei, melder politiet i Trøndelag på Twitter i 19.30-tida. Men senere opplyser politiet i ei ny twittermelding at det er snakk om en kvinne i 50-årene som er mistenkt for kjøring med ATV i beruset tilstand.


Flere ATV-ulykker i sommer – Bedre Gardsdrift
En mann i 70-årene ble sendt til sykehus etter å ha veltet med en ATV i Brandsøy i Sogn og Fjordane I Kvinnherad i Hordaland skal ei kvinne ha blitt skadet da hun havnet under ATVen etter å ha mistet kontrollen i en sving.


Ledigheten fortsetter videre nedover – Trønderbladet
Ei kvinne i 60-åra innbringes for bevisopptak etter å ha veltet med ATV. Hun er mistenkt for ruskjøring, ifølge en twittermelding fra politiet i Trøndelag 13.50-tida onsdag. Det er ikke personskade i forbindelse med velten.


Kvinne skadet i ATV-ulykke på Svalbard
Kvinnen vil bli fløyet videre til sykehuset i Tromsø, opplyser politiet. Føreren, en britisk mann i 60-åra, kom uskadet fra ulykken. – Det var dårlig vær, dårlig brøytet og svært sporete i veibanen. I tillegg gjorde været sikten redusert, sier Svarstad til NRK. De britiske turistene var i et følge med til sammen fem personer og en …


To personer skadd etter ATV-velt – NRK Vestland
Da ATV-kjøretøyet skulle frakte en pasient med hjerteproblemer over Lysøen i 15-tiden tirsdag gikk det galt. Nå ligger en kvinne (57) alvorlig skadd på Haukeland, mens en 48-årig mannlig …


Kvinne skadd i ATV-ulykke på Svalbard – VG
Kvinne skadd i ATV-ulykke på Svalbard. En britisk kvinne i 60-årene fikk brudd i bekkenet i en utforkjøring med en firehjuling på Svalbard fredag.


Nyhetsstudio – Mann i 60-åra omkom i ATV-ulykke i Ski
En mann i 60-åra er bekreftet død på stedet etter en ATV-ulykke i Ski i Akershus. Politiet meldte om ulykka like etter 14.30 i dag. Mannen skal da ha vært livløs. Ifølge politiet ivaretas …


Nyhetsstudio – Fireåring i klem etter ATV-ulykke
ATV-en kjørte av en grusvei og veltet. … – Det er en kraftig ATV med stor kraft og potensial, … Søndag kveld ble en kvinne tatt som gissel i et væpnet ran i Kragerø.