Ichthus College in Veenendaal week dicht door corona-uitbraak: Besmette leerlingen en personeel flink ziek


Ichthus College in Veenendaal week dicht door corona
Ichthus College in Veenendaal week dicht door corona-uitbraak: ‘Besmette leerlingen en personeel flink ziek’ VEENENDAAL – Het Ichthus College in Veenendaal sluit volgende week de deuren, omdat …


Corona-uitbraak op school in Veenendaal, week lang gaan …
VEENENDAAL – Het Ichthus College in Veenendaal sluit volgende week de deuren, omdat er te veel coronabesmettingen zijn op de middelbare school. ,,Het is ingrijpend, maar we zien geen andere keus”, zegt rector Jaap van Dam. De leerlingen volgen de lessen dan online.


Het belangrijkste coronanieuws van vandaag | NU – Het …
Het Ichthus College in Dronten blijft deze week dicht, omdat vijf leraren met het coronavirus besmet zijn, meldt Omroep Flevoland. Om die reden volgen alle zevenhonderd leerlingen tijdelijk weer …


Het nieuws van 13 oktober 2020 – NRC
Het Piux X College in het Brabantse Bladel sluit vanaf woensdagmiddag voor twee weken zijn deuren vanwege een uitbraak van het coronavirus onder het personeel en leerlingen.


Kabinet komt met routekaart, brancheorganisaties reageren …
Het Piux X College in het Brabantse Bladel sluit vanaf woensdagmiddag voor twee weken zijn deuren vanwege een uitbraak van het coronavirus onder het personeel en leerlingen.


Coronanieuws: horeca gaat weer dicht, mondkapjes worden …
Vorige week meldde het instituut 27.485 positieve tests in de zeven dagen ervoor, de week daarvoor 19.326 en nog een week eerder 13.471. Wachten op privacy instellingen…


Adviezen werk en vrije tijd | RIVM
De coronamaatregelen hebben voor de meeste mensen invloed op hun werk en vrije tijd. Hieronder geven we meer informatie voor maatregelen op het werk, sport en vrije tijd.


Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl
Actuele informatie over het coronavirus COVID-19. Zoals de maatregelen om het coronavirus onder controle te houden.


COVID-19 (nieuwe coronavirus) | RIVM
Het nieuwe coronavirus veroorzaakt de ziekte COVID-19. De klachten lijken in het begin vaak op een verkoudheid. De ziekte kan een ernstige longontsteking veroorzaken, waar soms ook mensen aan overlijden.


Het Parool – Vrij, Onverveerd
Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door Het Parool.