Hoofdverdachte van groot ondermijningsonderzoek in Alblasserdam, Sliedrecht en Papendrecht geschorst


Hoofdverdachte van groot… – Papendrecht media | Facebook
Hoofdverdachte van groot ondermijningsonderzoek in Alblasserdam, Sliedrecht en Papendrecht geschorst! Afgelopen dinsdag, 26 mei, werden er vier verdachten aangehouden in een groot ondermijningsonderzoek. In het onderzoek werden op verschillende plaatsen zoekingen gedaan en onder andere 39 voertuigen en dure horloges in beslaggenomen. Vier …


Hoofdverdachte van groot ondermijningsonderzoek geschorst
Sliedrecht / Papendrecht / Alblasserdam – Afgelopen dinsdag, 26 mei, werden er vier verdachten aangehouden in een groot ondermijningsonderzoek. In het onderzoek werden op verschillende plaatsen zoekingen gedaan en onder andere 39 voertuigen en dure horloges in beslaggenomen. Vier verdachten: … Lees verder →


Hoofdverdachte van witwassing voorlopig … – papendrecht.net
Van de twee hoofdverdachten, een 50-jarige man en een 55-jarige vrouw uit Papendrecht is de vrouw gisteren, vrijdag 29 mei, heengezonden. Ook zij blijft nog verdachte. De 50-jarige man is gister voorgeleid en door de rechter-commissaris (RC) geschorst onder voorwaarden, zo mag hij Nederland niet verlaten.


Hoofdverdachte Groot Ondermijningsonderzoek Geschorst
Van de twee hoofdverdachten, een 50-jarige man en een 55-jarige vrouw uit Papendrecht is de vrouw vandaag heengezonden. Ook zij blijft nog verdachte. De 50-jarige man is vandaag voorgeleid en door de rechter-commissaris geschorst onder voorwaarden, zo mag hij Nederland niet verlaten.


Vier aanhoudingen en 39 voertuigen in beslag genomen in …
Politieagenten van basisteam Drechtsteden-Buiten, wijkagenten van Sliedrecht, Alblasserdam en Papendrecht, financiële- en districtsrecherche van het politiedistrict Zuid-Holland-Zuid van de eenheid Rotterdam, het Openbaar Ministerie en ConfisQ werkten op dinsdag 26 mei 2020 samen in een grootschalig ondermijningsonderzoek naar witwassen. Vier verdachten werden aangehouden en in Sliedrecht


Hoofdverdachte groot ondermijningsonderzoek geschorst
Hoofdverdachte groot ondermijningsonderzoek geschorst Monique Verlind (DJMO) 30-05-2020 06:58 print Afgelopen dinsdag, 26 mei, zijn er vier verdachten aangehouden in een groot ondermijningsonderzoek.


Jubilaris Adri Stam gehuldigd bij Soli Deo Gloria
ALBLASSERDAM – Tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 28 mei is Adri Stam gehuldigd voor zijn 60 jarig jubileum bij Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam. Adri werd op 26 april 1956 lid van Soli en heeft jarenlang cornet gespeeld. Later is Adri overgestapt op de buge…


Melding witwassen Papendrecht – Oozo.nl
Melding witwassen Papendrecht. Zaterdag 30 mei 2020 om 08:41. Bericht afkomstig van Twitter. Papendrecht. Hoofdverdachte van groot #ondermijningsonderzoek in #Alblasserdam, #Sliedrecht en #Papendrecht geschorst onder voorwaarden.


Vier verdachten groot ondermijningsonderzoek weer thuis …
ALBLASSERDAM – Afgelopen dinsdag, 26 mei, zijn er vier verdachten aangehouden in een groot ondermijningsonderzoek. In het onderzoek werden op verschillende plaatsen zoekingen gedaan en o.a. 39 voertuigen en dure horloges in beslaggenomen. Eén van de onderzoekslocaties was in Alblasserdam op de Newtonweg.


4 aanhoudingen; 39 auto’s in beslag genomen; arrestatie …
Politieagenten van basisteam Drechtsteden-Buiten, wijkagenten van Sliedrecht, Alblasserdam en Papendrecht, financiële- en districtsrecherche van het politiedistrict Zuid-Holland-Zuid van de eenheid Rotterdam, het Openbaar Ministerie en ConfisQ werkten op dinsdag 26 mei 2020 samen in een grootschalig ondermijningsonderzoek naar witwassen.
Launch car diagnostic