Dobbelt så mange pakkar i postkassen


Dobbelt mange pakker i postkassen – Mtlogistikk.no
Dobbelt mange pakker i postkassen. Posten melder om en sterk økning i pakkeleveringer i folks postkasser, og serverte umiddelbart denne artikkelforfatteren anekdotisk bevis for økningen. Øyvind Ludt … ser vi at Pakke i postkassen er en attraktiv tjeneste.


Dobbelt mange pakkar i postkassen – avisa-hordaland.no
Dobbelt mange pakkar i postkassen. Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her. Spesialopne i påsken – klare for full opning når regjeringa seier det. Lesarane sine påskefoto. Gudvangatunnelen open att. Snart klart for lågblokk i Sivlevegen 3.


Dobling av pakker levert i postkassen – Postennorge.no
I forrige uke var det dobbelt mange slike sendinger sammenlignet med samme uke i fjor. «Pakke i postkassen» er et tilbud Posten har til nettbutikker som selger småvarer. I motsetning til vanlige brevsendinger er det mulighet for sporing – slik det er for ordinære pakker.


Dobling av pakker levert i postkassen – Posten Norge
I forrige uke var det dobbelt mange slike sendinger sammenlignet med samme uke i fjor. «Pakke i postkassen» er et tilbud Posten har til nettbutikker som selger småvarer.


Kjempeøkning for pakker i postkasse | Frøya.no
I forrige uke var det dobbelt mange slike sendinger sammenlignet med samme uke i fjor. «Pakke i postkassen» er et tilbud Posten har til nettbutikker som selger småvarer. I motsetning til vanlige brevsendinger er det mulighet for sporing – slik det er for ordinære pakker.


Levering i postkassen – Posten.no
Dersom du ønsker å reservere deg mot uadressert reklame, merker du postkassen med et “Nei, takk”-merke. Tenk deg godt om før du gjør dette, ettersom du vil gå glipp av mange tilbud. Det er ikke bare Posten som leverer i postkassen, vi kan ikke garantere at andre distributører respekterer reservasjonen.


Posten har doblet antall småpakker levert i postkassen
Økningen for Pakke i postkassen er eksplosiv, og et par dager i denne uken har den vært på nesten 150 prosent. Det gjør tjenesten mer populær enn i høysesongen rett før jul, selv om andeler pakker totalt er mye større før jul. – Posten ønsker å bidra slik at innbyggerne i Norge får en enkel hverdag som mulig også i en krisetid.


Dobling av pakker levert i postkassen – Logjobb
Hver dag putter postbud landet over garnnøster, velværeprodukter, klær, småelektronikk, kontaktlinser og andre småvarer i titusentall ned i postkassene til netthandelskunder. I forrige uke var det dobbelt mange slike sendinger sammenlignet med samme uke i fjor. «Pakke i postkassen» er et tilbu


Send fra egen postkasse – vi henter nå fra postkassen din …
Postbudet henter sendingen neste virkedag. Sendingen må ligge i postkassen innen klokken 07. Når sendingen er hentet får du en sms. Du kan legge mange sendinger du får plass til i postkassen din. For å bidra til at du kan holde deg hjemme i en ekstraordinær tid, vil vi i en periode hente sendinger fra postkassen din uten ekstra kostnader.


Bring pakke i postkassen | Side 4 | Webforumet.no
Kjøpte den via Proteria da vi startet å bruke dem for mange år siden. Vidunderbarn.no. HPF Medlem. Innlegg: 206. HPF, 17 Jan 2018 #48. … topp service på alle måter. (Nå har vi akkurat startet med pakke i postkassen kan ikke uttale meg om det, men servicepakker etc funker helt topp … samme om du skriver ut dobbelt eller bommer på en.