150 mensen zien aftrap van cabaretmarathon Rob Scheepers in Philips Stadion


150 mensen zien aftrap van cabaretmarathon Rob Scheepers
Cabaretier Rob Scheepers trapte donderdagavond zijn cabaretmarathon in het Philips Stadion af. Dat gebeurde met een hoop bombarie: rook, lichteffecten en muziek alsof de grootste band kwam spelen.


Philips Stadion – Wikipedia
Na zijn dood in 2005 besloot PSV de stoel ter ere van Philips altijd leeg te laten. In 2008 werd de rij waarop Philips zat “verwijderd”. Alle rijen schoven één plaats naar beneden, zo ook de stoel van Frits Philips; terwijl de onderste rij verviel. Sinds 21 maart 2009 staat er permanent led-bebording rond het veld van het Philips Stadion.


Tweede cabaretshow Rob Scheepers: ‘Meer dan een uit de …
Tweede cabaretshow Rob Scheepers: ‘Meer dan een uit de hand gelopen hobby’ Interview Rob Scheepers is terug met een kersvers cabaretprogramma: ‘Kom maar op’, waar hij heel Nederland mee doorkruist. Te beginnen met vijf keer grote zaal Parktheater.


Rob Scheepers Cabaret en Theater Tickets Bestellen …
Rob scheppers, hier en daar een beetje op het randje maar voor ons een avondje heerlijk genieten van herkenbare situaties. Zeker voor herhaling vatbaar. Anoniem uit Leende . is naar Rob Scheepers geweest op 15 januari 2020 in Parktheater Eindhoven Eindhoven. Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop


Rob Scheepers – Kom maar op – Theater aan het Vrijthof
Het leven van Rob Scheepers nam een wonderlijk scherpe wending. Hij werkte als marketeer toen hem werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken, die prompt overal uitverkocht was. Hij mocht aanschuiven bij DWDD én Jinek en was de Brabantse ster van de onelinershow Padoem Patsss.


Rob Scheepers – VANDAAG GRATIS OPTREDEN IN HET… | Facebook
In het kader van de ‘Hallo Cultuur’ open dag van het Parktheater Eindhoven speel ik vandaag om 13:00 uur in de grote zaal van het Parktheater. Voor iedereen toegankelijk. Zomaar. Gratis. U leest het inderdaad goed: GRATIS. Voor nop. Nada. Verder kunt u optredens zien van oa. De Partizanen, Katinka Polderman en mijn collega Padoem Patssser René …


TVB Theater – Philippe Geubels / Maartje & Kine / Rob
Philippe Geubels / Maartje & Kine / Rob Scheepers / Martijn Kardol / Thijs Kemperink / Fuad Hassen / Yvonne van den Eerenbeemt / Kaj Gorgels / Lieven Scheire / Op Sterk Water / Ntjam Rosie / 155 (éénvijfvijf) / Yuri Honing & Acoustic Quartet / Björn van der Doelen / Erik Krikke & 7even Bridges / Bert Gabriëls / William Boeva / Begijn Le Bleu / Benjamin van der Velden / Anne & Lisa / Thomas …


Rob Scheepers – Kom maar op! (reprise) – Parktheater …
Rob Scheepers – Kom maar op! (reprise) – Parktheater, Eindhoven – 13-09-2018 – informatie op Cabaretinfo


PSV zet met beleid de tanden in strijd om de Johan Cruijff …
Naast de trainer van PSV zat donderdag Ibrahim Afellay in het Philips Stadion tijdens de persconferentie voor. De aanvoerder kan nog niet spelen, maar is naar eigen zeggen goed op weg. ,,Natuurlijk sta je liever op het veld, maar dat zit er nu nog niet in. Ik ben in het verleden al aanvoerder geweest en nu opnieuw, dus weet ook wat erbij komt kijken.


Cabaretier Rob Scheepers met after party in bomvol Theater …
Komende zaterdagavond 2 september staat de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in een uitverkochte theaterzaal van Myllesweerd in Mill. Deze show maakt deel uit van diverse gratis shows in het kader van het 5-jarig bestaan van het culturele centrum.
Diagnostic Tool