TUI Nederland lanceert eigen Ticket Shop


TUI Nederland lanceert haar eigen ‘flight consolidator …
TUI Nederland lanceert TUI Ticket Shop, ofwel haar eigen ‘flight consolidator’. Dit B2B-platform biedt alle beschikbare vluchten, niet alleen voor de eigen reisbureaus, maar voor alle reisagenten in Nederland. Het platform wordt in de komende maanden toegesneden op de Nederlandse markt en komt in februari 2021 beschikbaar.


TUI Nederland lanceert eigen flight consolidator – TravelNext
TUI Nederland lanceert TUI Ticket Shop, haar eigen ‘flight consolidator’. Dit BtB platform biedt alle beschikbare vluchten, niet alleen voor de eigen reisbureaus maar voor alle reisagenten in Nederland. Het platform wordt in de komende maanden toegesneden op de Nederlandse markt en komt in februari 2021 beschikbaar voor alle reisagenten.


TUI ontwikkelt shop voor losse vliegtickets | nrit.nl …
TUI Nederland lanceert TUI Ticket Shop, haar eigen ‘flight consolidator’. Dit BtB platform biedt alle beschikbare vluchten, niet alleen voor de eigen reisbureaus maar ook voor alle reisagenten in Nederland. Het platform wordt in de komende maanden toegesneden op de Nederlandse markt en komt in februari 2021 beschikbaar voor alle reisagenten.


TUI Lanceert Flight Consolidator – Dolfijn FM
TUI Lanceert Flight Consolidator. 5 January 2021. TUI lanceert TUI Ticket Shop, ofwel haar eigen ‘flight consolidator’. Dit betekent dat je straks verder kunt boeken dan alleen Amsterdam en tegen een betere prijs. De Ticket Shop komt in februari op de markt. Ook Easyjet en Ryanair en later de KLM zijn dan te boeken na de vlucht naar Schiphol.


TravelNext – TUI Nederland lanceert TUI Ticket Shop, haar …
TUI Nederland lanceert TUI Ticket Shop, haar eigen ‘flight consolidator’. Dit BtB platform biedt alle beschikbare vluchten, niet alleen voor de eigen reisbureaus maar voor alle reisagenten in Nederland.


TUI lanceert Flight Consolidator – Koninkrijk.nu
Schiphol – TUI lanceert de TUI Ticket Shop, ofwel haar eigen ‘flight consolidator’. Dit betekent dat je straks verder kunt boeken dan alleen Amsterdam en tegen een betere prijs. De Ticket Shop komt in februari op de markt. Ook Easyjet en Ryanair en later de KLM zijn dan te boeken na de vlucht naar Schiphol.


TUI gaat tickets verkopen van KLM, Lufthansa en Ryanair …
Onder de naam TUI Ticket Shop wordt de komende maanden een B2B-tool uitgerold waarvan niet alleen de eigen reisbureaus gebruik kunnen maken, maar die ook beschikbaar komt voor andere reisagenten in Nederland.


TravelNext – Hét Nederlandse e-travel platform gericht op …
TUI Nederland lanceert TUI Ticket Shop, haar eigen ‘flight consolidator’. Dit BtB platform biedt alle beschikbare vluchten, niet alleen voor de eigen reisbureaus maar voor alle reisagenten in … Lees artikel overTUI Nederland lanceert eigen flight consolidator


TUI – Discover your smile – volledig verzorgde reizen
Op TUI.nl boek je voordelig je vakantie. Vind bij ons een vliegticket of accommodatie voor je vakantie, stedentrip, rondreis, wintersport of last minute.


boek goedkope vliegtickets online | TUITUI fly Netherlands
TUI fly vliegtickets. De luchtvaartmaatschappij TUI fly van TUI is in 2005 opgericht en sindsdien is de airline gegroeid naar een betrouwbare luchtvaartmaatschappij die vliegtickets aanbiedt naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd.
code reader