Thuisshirt Willem II met fraaie details


Thuisshirt Willem II met fraaie details | Willem II | bd.nl
Thuisshirt Willem II met fraaie details. Willem II presenteerde aan het einde van een paar roerige uren en een zoektocht naar Jordens Peters uiteindelijk het nieuwe thuisshirt.


Ons nieuwe thuisshirt | Willem II
Ons thuisshirt is uiteraard weer voorzien van de bekende rood-wit-blauwe verticale banen en beschikt komend seizoen over enkele fraaie details. Het nieuwe thuisshirt heeft een traditionele kraag met een moderne knipoog naar de shirts van 1998. De zilveren strepen in de kraag komen ook terug in de mouweindes.


Thuisshirt Willem II met fraaie details
Thuisshirt Willem II met fraaie details. Brabants Dagblad en Krant.nl maken deel uit van DPG Media. Onze sites gebruiken cookies en vergelijkbare technologieën (‘cookies’) onder andere om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan …


Transfer: Willem II zorgt voor verbazing met bericht over …
Willem II wekt verbazing met ‘smakeloos’ bericht over aanvoerder Peters Woensdag, 5 augustus 2020 om 12:36 Jordens Peters leek Willem II per direct te verlaten, zo bleek uit een Twitter …


Willem II thuisshirt 2017 Archives – Voetbalshirtjes.com
De Tilburgse Eredivisieclub Willem II zal op korte termijn zijn nieuwe voetbalshirts 2017 bekend maken. Om de spanning een beetje op te bouwen heeft de club uit Tilburg al enkele details laten zien van het nieuwe Willem II thuisshirt 2017.


Walgelijk. Viruswaarheid-voorman Willem Engel vergelijkt …
“De vergelijkingen met de Jodenster zijn al gemaakt en ik denk dat we er niet ver vandaan zitten. En we hebben heel veel Joodse mensen in onze organisatie. Dit zijn niet mijn woorden, maar hún woorden.” Het probleem met lieden zoals Willem Engel en andere complotdenkers is dat ze naast (deels) valide kritieken ook complete nonsens verkopen.


Willem II thuisshirt 2017 – Willem 2 shirt 16/17 kopen Robey
De Tilburgse Eredivisieclub Willem II zal op korte termijn zijn nieuwe voetbalshirts 2017 bekend maken. Om de spanning een beetje op te bouwen heeft de club uit Tilburg al enkele details laten zien van het nieuwe Willem II thuisshirt 2017. Omdat de club 120 jaar bestaat speelt Willem II komend seizoen in speciale jubileum tenues.


willem II shirt Archives – Voetbalshirtjes.com
Dit is het nieuwe Willem II thuisshirt 2013/2014. In dit nieuwe tenue hoopt de club snel weer terug te keren in de Eredivisie. Natuurlijk is het shirt voorzien van rood, wit, blauwe strepen. Ook de mouwen zijn gestreept. Verder heeft het shirt een witte v-hals. Het shirt zal gedragen worden in combinatie met een witte broek. Shirtsponsor is …


Willem II thuisshirt 2014/2015 – Voetbalshirtjes.com
Titelkandidaat van de Eerste Divisie Willem II heeft zijn nieuwe thuisshirt 2014/2015 bekend gemaakt. Met de komst van de nieuwe kledingsponsor Robey willen de club en het merk Willem II supporters bedanken voor hun steun in goede en minder goede tijden. Niet dat dit te zien is in het uiterlijk van het shirt maar wel in de prijs die supporters nu tijdelijk betalen.


Willem II shirt 2017 Archives – Voetbalshirtjes.com
Willem II shirt 2017 Willem II thuisshirt 2017. 02/06/2016 // 0 Comments. De Tilburgse Eredivisieclub Willem II zal op korte termijn zijn nieuwe voetbalshirts 2017 bekend maken. Om de spanning een beetje op te bouwen heeft de club uit Tilburg al enkele details laten zien van het nieuwe Willem II thuisshirt 2017.
Autel TPMS sensor