Takiyuddin nafi mahu tanding di Kedah


Takiyuddin nafi mahu tanding di Kedah – Utusan Digital
Takiyuddin nafi mahu tanding di Kedah . 31 Disember 2020, 4:27 pm . Jalan 320km demi anak-anak kanser . 31 Disember 2020, 4:23 pm . Kerajaan akan umum hasil siasatan kartel daging haram – Takiyuddin . 31 Disember 2020, 4:10 pm ‘Kaki kebas’ komponen tembaga dicekup .


PRU15: Takiyuddin nafi akan tanding Parlimen Sik
ALOR SETAR – Setiausaha Agung Pas, Datuk Takiyuddin Hassan menafikan bahawa beliau bakal bertanding bagi kawasan Sik, Kedah pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15). Takiyuddin yang juga Ahli Parlimen Kota Bharu berkata, pada masa sama beliau tertanya-tanya terhadap pihak yang menyebarkan khabar angin itu yang mendakwanya akan bertanding di kawasan berkenaan.


PRU-15: Takiyuddin nafi tanding di Kedah – Malaysiapost
SETIAUSAHA Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan hari ini menafikan khabar angin mendakwa beliau akan bertanding di Kedah pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15). Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang) itu berkata, pihaknya sendiri tidak tahu menahu mengenai khabar angin tersebut. “Tidak adalah, saya tak pernah sebut pun, pergi tanya orang yang sebut tu..


PRU15: Takiyuddin nafi akan tanding… – Terengganu …
PRU15: Takiyuddin nafi akan tanding Parlimen Sik. ALOR SETAR – Setiausaha Agung Pas, Datuk Takiyuddin Hassan menafikan bahawa beliau bakal bertanding bagi Parlimen Sik, Kedah pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15).


Apa perlunya Takiyuddin dilantik ‘menteri penyelaras …
“Dia (kerajaan Kedah) boleh terus mohon di peringkat pusat berkaitan apa projek yang nak dijalankan pihak kerajaan negeri,” kata Mahfuz. Beliau berkata pelantikan Takiyuddin sebagai menteri penyelaras untuk hal ehwal Kedah, membawa andaian Putrajaya tidak menyakini kepimpinan Menteri Besar Muhammad Sanusi Md Nor.


Utusan Online – “Tidak adalah, saya tak pernah sebut pun …
Takiyuddin nafi mahu tanding di Kedah ALOR SETAR: Setiausaha Agung Pas, Datuk Takiyuddin Hassan menafikan khabar angin mengatakan beliau bertanding di Kedah pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15). Malah Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang) itu memberitahu, pihaknya sendiri tidak tahu menahu tentang khabar angin…


ADUN Pas Kedah adakan pertemuan dengan Samsuri, Takiyuddin
ALOR SETAR – Pimpinan Pas Kedah mengadakan pertemuan hari ini yang turut dihadiri Naib Presiden Pas, Datuk Seri Dr Ahmad Samsuri Mokhtar dan Setiausaha Agung Pas, Datuk Takiyuddin Hassan di Kompleks Pas Kedah, Kota Sarang Semut kira-kira 10 pagi ini.


Beri pampasan jika tak benar teroka REE: MB Kedah
Menurutnya, Kedah tidak mahu lagi diperlekehkan dan akan bangkit sebagai ‘singa’ semula di negara ini dalam mempertahankan hak negeri ini. Laporan Sinar Harian, Isnin lalu. “Kedah tidak boleh diperah selamanya untuk manfaat pihak lain atau negeri lain.


Kerajaan akan umum siasatan kartel daging haram – Takiyuddin
Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang), Datuk Takiyuddin Hassan berkata, siasatan berhubung isu tersebut diadakan secara menyeluruh melibatkan semua agensi terlibat. … Next post Takiyuddin nafi mahu tanding di Kedah


Kereta ‘piang’ dikuasai geng kongsi gelap aktif di Johor …
Beliau berkata demikian pada sidang akhbar di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Johor di sini hari ini. Aktiviti kereta ‘piang’ itu dipercayai antara punca kes pembunuhan yang berlaku terhadap seorang penarik kereta di Kilometer 40.1 Lebuh Raya Utara Selatan berhampiran Sedenak, Kulai pada 20 Disember lalu.
car diagnostic