Sociedad terug aan kop in Spanje, mede dankzij assists Silva en goal Isak


Sociedad terug aan kop in Spanje, mede dankzij assists
Sociedad terug aan kop in Spanje, mede dankzij assists Silva en goal Isak Koploper Real Sociedad heeft zijn uitstekende start in La Liga een vervolg gegeven met een 4-1 overwinning op Huesca.


Sociedad terug aan kop in Spanje, mede dankzij assists
Koploper Real Sociedad heeft zijn uitstekende start in La Liga een vervolg gegeven met een 4-1 overwinning op Huesca. Het is voor de Baskische club, groepsgenoot van AZ in de Europa League, de vierde zege op rij in alle competities. International…


Het kan altijd erger: de geschiedenis van monsteruitslagen
Sociedad terug aan kop in Spanje, mede dankzij assists Silva en goal Isak: … Daarvoor moeten we terug naar 1984. … Uitblinkers Ronald Koeman en Marco van Basten droegen bij aan een 14-0 …


Update: nieuws uit Madrid lijkt aanstaande, Real Sociedad
Vervelend nieuws voor Real Sociedad: Real Madrid heeft besloten om Martin Odegaard terug te halen naar Madrid. De Noor zou eigenlijk nog een jaar op huurbasis spelen voor de Baskische club.


Cazorla bezorgt Villarreal met assist in
Mede dankzij een fraaie assist van Cazorla werd Eibar met 3-0 verslagen. Clubiconen Santi Cazorla en Bruno Soriano hebben in stijl afscheid genomen bij Villarreal.


‘Ik zou bij Barcelona passen, maar dat is ook het geval …
Ik heb paar wedstrijden gezien van Sociedad en daar speelde hij echt heel goed, en dat is opzich al knap voor een 20 jarige om vaste basis klant te zijn in je 1e jaar.


Voetbalzone – Live: Real Sociedad – Real Madrid, Zondag 20 …
De complete wedstrijdpagina van Real Sociedad tegen Real Madrid (La Liga) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.


Zlatan Ibrahimović – Wikipedia
Zlatan Ibrahimović (Malmö, 3 oktober 1981) is een Zweeds voetballer die doorgaans als spits speelt. Hij verruilde LA Galaxy in januari 2020 voor AC Milan, waarvoor hij eerder actief was van 2010 tot en met 2012.Ibrahimović was van januari 2001 tot en met juni 2016 international van het Zweeds voetbalelftal, waarvoor hij 116 interlands speelde en 62 doelpunten maakte.


Spaans voetbalelftal – Wikipedia
Het Spaans voetbalelftal is een team van voetballers dat Spanje vertegenwoordigt in internationale wedstrijden. De nationale selectie heeft als bijnamen La Selección (De Selectie), La Furia Roja (De Rode Woede) en La Roja (De Rode).De Koninklijke Spaanse Voetbalfederatie (RFEF) werd in 1913 opgericht. Op 28 augustus 1920 debuteerde Spanje met een 1-0 overwinning tegen Denemarken.


Alles over voetbal – Voetbal … – Voetbal International
Kijk, lees, luister én praat mee over het laatste voetbalnieuws en op VI PRO. Actualiteiten, achtergronden, opinie-stukken, de ins and outs van clubwatchers, statistieken, live-scores en audio + video
Bluetooth scan tool