‘Saya tiada kena-mengena’ – Khai Bahar


‘Saya tiada kena-mengena’Khai Bahar
‘Saya tiada kena-mengena’Khai Bahar Najiy Jefri. 1 hour ago ‘MCO Phase 4 rules null, void’ FOUR banks will be negative due to highest exposure to HP loans … Konsert Khai Bahar : Dari Smule …


‘Saya tiada kena-mengena’Khai Bahar | Harian Metro
‘Saya tiada kena-mengena’Khai Bahar. … Konsert Khai Bahar : Dari Smule Ke Pentas Dunia yang sepatutnya berlangsung pada 27 dan 28 Mac lalu ditangguhkan hingga tarikh baharu yang akan diumumkan. Konsert anjuran Ogy Ventures & Network Sdn Bhd itu terpaksa ditunda berikutan penularan Covid-19.


‘Saya tiada kena-mengena’Khai Bahar – CAMEROON MAGAZINE …
‘Saya tiada kena-mengena’Khai Bahar – PENYANYI popular Khai Bahar berharap namanya tidak diheret dalam isu membabitkan kegagalan penerbit yang juga pelakon terkenal Fauziah Ahmad Daud atau Ogy menjelaskan baki bayaran terhadap pelakon dan kru produksi teater Korupsi Dewan Semandung. CAMEROON MAGAZINE – CAMEROUN INFO – CAMEROUN ACTU ‘Saya tiada kena-mengena’Khai Bahar, Harian Metro, MY


News Today – Lagi Kes OGY ‘Saya tiada kena-mengena’ kata …
Kes OGY ‘Saya tiada kena-mengena’ kata Khai Bahar. PENYANYI popular Khai Bahar berharap namanya tidak diheret dalam isu membabitkan kegagalan penerbit yang juga pelakon terkenal Fauziah Ahmad Daud atau Ogy menjelaskan baki bayaran terhadap pelakon dan kru produksi teater Korupsi Dewan Semandung. Khai yang bekerjasama dengan Ogy selaku penganjur k


Saya tiada masalah kerja dengan dia” – Isu bayaran teater …
“Sebagai seorang anak seni, walaupun tiada masalah sepanjang bekerja dengan Ogy saya percaya ada sebab di sebalik isu yang berlaku,” ujarnya kepada mStar. Konsert Khai Bahar: Dari Smule Ke Pentas Dunia ditangguhkan berikutan kes penularan Covid-19.


Buktikan berbisa! -Nana & Khai Bahar | Harian Metro
Terkini, dua penyanyi popular iaitu Siti Nordiana atau Nana dan Khai Bahar muncul dengan lagu duet sulung mereka, Satukan Rasa. Tidak sampai 24 jam dilancarkan, lagu yang dihasilkan sendiri Nana dan Khai menggunakan nama samaran Kanda Dinda itu sudah menguasai carta di YouTube serta berada di kedudukan teratas.


Bau badan Khai Bahar jadi isu | Selebriti | Berita Harian
Khai berkata, setakat ini tiada komen netizen mengenai perkara itu yang mengguris hatinya. “Sebaliknya, rata-rata ramai yang mempersoalkan perkongsian itu. Namun, bagi saya, apa salahnya sesekali terima komen negatif kerana tidak selamanya kita dipuji.


‘Jodoh’ Khai, Nana panjang | Selebriti | Berita Harian
SITI Nordiana dan Khai Bahar berduet menerusi lagu Satukan Rasa. – NSTP/Mahzir Mat Isa. Sementara itu, Khai mampu tersenyum apabila albumnya yang diedarkan NAR Records, sejak 21 Julai lalu, sudah terjual lebih 4,000 unit. “Saya dimaklumkan, bagi edaran pertama, mereka mencetak sebanyak 5,000 unit.


“Mana tahu, bila rapat lama-lama bercinta” – Khai tak …
Saya tak kisah mengenai jarak usia, kalau dah takdir dan kalau dah jodoh, saya terima sahaja,” kata Khai kepada mStar. Khai ditemui ketika malam kemuncak Anugerah MeleTOP Era 2019 (AME 2019) yang berlangsung di Axiata Arena, Bukit Jalil, Kuala Lumpur pada malam, Ahad. ARTIKEL BERKAITAN: Khai Bahar menang lagi, Siti Nordiana buat kejutan AME2019


Khai Bahar minat berlakon tapi… – Sinarharian
Kalau tiada kesilapan saya tak akan tahu di mana kelemahan saya. “Dari situ saya belajar macam-macam perkara untuk penambahbaikan bagi meningkatkan kualiti nyanyian,” jelasnya. Kata Khai, biarpun sukar untuk meraih trofi berkenaan namun hasil usaha yang berterusan tidak mustahil dapat menggenggam status tersebut.
Topdon Car Battery Tester