Samlet inn nærmere én million kroner i kollekt på Grandhagen-stevne


Samlet inn nærmere én million kroner i kollekt
Samlet inn nærmere én million kroner i kollekt Grandhagen-stevne Under det digitale Kristi himmelfart-stevnet til nå avdøde Egil Grandhagen, la folk igjen 950.000 kroner i kollekt til NLMs misjonsarbeid i Mongolia.


Har samlet inn nærmere 600.000 kroner til Viste – Vårt Land
Nærmere 600.000 kroner er samlet inn til fondet som IMI-kirken i Stavanger opprettet til Arne Vistes kamp for papirløses rettigheter. – Pengebeløpet er fantastisk i seg selv, men enda viktigere er at det er et statement at så mange folk velger å støtte Arnes kamp for de papirløse, sier Terje Høyland, leder for IMI-kirkens internasjonale arbeid.


Kollekt, Kirken | Ga 300 millioner kroner til kirken
Fikk inn 300 millioner Kollekten er svært innbringende for kirkene i Norge. Totalt ble det gitt for nærmere 150 millioner kroner i fjor. – Det ble samlet inn 144 millioner kroner i kirkene, en


Vårt Land – – Dette er i overkant av det vi hadde tenkt …
Samlet inn nærmere én million kroner i kollekt Grandhagen-stevne Under det digitale Kristi himmelfart-stevnet til nå avdøde Egil Grandhagen, la folk igjen 950.000 kroner i kollekt til NLMs misjonsarbeid i Mongolia.


Deltar i bønn for Oslo – dagen.no
Sett inn en hilsen. Kundeservice. … en gudstjeneste som dette året også vil sendt som radiogudstjeneste NRK P1 i opptak. – Bønn for Oslo er viktig for byen vår, og viktig for byens kristne. … I 2016 ble det samlet inn nærmere en kvart million kroner i kollekt, …


Deltar i bønn for Oslo
I 2016 ble det samlet inn nærmere en kvart million kroner i kollekt, og i år vil pengene gå til sosiale/diakonale prosjekt i Oslo knyttet til barn. Hver femte kvinne har opplevd uønsket seksuell oppmerksomhet julebord


Rike rus – Dagbladet
I dag er organisasjonen blitt rik og mektig rusarbeid, med en årlig omsetning … Konsernet gikk i fjor nærmere 4 millioner kroner i … ble det opplyst at 191000 kroner var samlet inn.


Speed dating men for venner – sibsoap.com
Flere kirkeledere er kritiske til endringene i bioteknologiloven, men frykter debatten blir for teknisk til å engasjere bredt den kristne grasrota.


Ba om tre millioner – ga 12.000 til indiske barn – VG
Ba om tre millioner – ga 12.000 til indiske barn. Mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen ba om tre millioner i juli, for å blant annet gi «mat til mellom 1000 og 2000 foreldreløse barn» i India.


Den norske kirke – SSB
244 millioner kroner i kollekt, givertjeneste og gaver I 2006 ble det samlet inn 244 millioner kroner via kollekt, givertjeneste og andre innsamlinger i Den norske kirke. I gjennomsnitt ga hvert medlem i Den norske kirke 63 kroner i kollekt og gaver. Den største inntektskilden for kirken er kommunale overføringer til kirkelige fellesråd.
Autel Diagnostic Tool