Kvinne påkøyrd ved Vabakkjen


Kvinne påkøyrd ved Vabakkjen | Stord24
Frakta til legevakta med ambulanse etter å ha blitt påkøyrd på ein parkeringsplass. Klokka 14.05 fekk politiet melding om ei kvinne som vart påkøyrd av ein bil på Vabakkjen ved Leirvik. – Ulukka skal ha skjedd inne på ein parkeringsplass, opplyser Sørvest politidistrikt. Skadeomfanget er førebel …


Kvinne påkøyrd på Stord – NRK Vestland
16. mai 2020 kl. 14:27 Kvinne påkøyrd på Stord. Ei kvinne har blitt påkøyrd av ein bil i Vabakkjen på Stord. Skadeomfanget er ukjend og naudetatene er på veg til staden.


Kvinne påkjørt i Leirvik – radioh.no
Påkjørsel: Kvinnen ble frakta til legevakten med ambulanse etter å ha blitt påkjørt på en parkeringsplass. Det var ved 14.05-tiden at politiet fikk inn melding om at en kvinne var påkjørt av en bil på Vabakkjen ved Leirvik. – Ulykken skal ha skjedd inne på en parkeringsplass, opplyser Sørvest politidistrikt.


Kvinne påkøyrd ved Åsane senter – NRK Vestland
Politiet melder at ei kvinne har blitt påkøyrd ved Åsane storsenter i Bergen. Naudetatane er på veg til staden. Kvinna er bevisst og klagar over smerter i ein arm.


Kvinne påkøyrd i Eid – NRK Vestland
Ei kvinne i 70-åra er påkøyrd av ein bil ved Hogatunet bu- og behandlingssenter i Eid. Kvinna er teken til Nordfjord sjukehus, og det er meldt at ho er skada i ein arm. Politiet har kontakt med …


Kvinne påkøyrd ved Haukeland – NRK Vestland
Kvinne påkøyrd ved Haukeland. Utanfor parkeringshuset på Haukeland universitetssjukehus har ei kvinne blitt påkøyrd av ein bil. Ifølge politiet har det skjedd under rygging og det var låg fart.


Kvinne påkøyrd ved busshaldeplass – NRK Vestland
Ei kvinne er frakta til Haukeland universitetssjukehus med nakke- og ryggsmerter etter ei påkøyrsle i 07.30-tida torsdag morgon. Kvinna vart påkøyrd ved ein busshaldeplass i Kalvedalsvegen.


Mann påkøyrd av bybanen – NRK Vestland
17. oktober 2013 kl. 08:03 Mann påkøyrd av bybanen. Ein mann er påkøyrd av bybanen i Bergen ved Fanavegen ved Mårdalsstoppet. Naudetatane er på veg til staden.


Kvinne påkøyrd i gangfelt – NRK Vestland
Ei kvinne har blitt påkøyrd i eit gangfelt ved Pizzabakeren på Wergeland i Bergen. Ho skal ha slått hovudet. Naudetatane er på veg til staden. – Skadeomfanget er ukjent, seier …


Kvinne (19) påkøyrd i Karmøy – NRK Rogaland – Lokale …
Ei syklande kvinne (19) blei i dag tidleg påkøyrd ved barneskulen på Kopervik i Karmøy.
obd2 scanner