Franske politifolk siktet for vold etter filmet pågripelse


Franske politifolk siktet for vold etter filmet pågripelse
Franske politifolk siktet for vold etter filmet pågripelse Av: Christian Skaug 30. november 2020, 13:31 Franske påtalemyndigheter har natt til mandag siktet fire politifolk for politivold i forbindelse med den nylige pågripelsen av Michel Zecler i Paris 21. november.


Globalt ramaskrik over politiets voldelige pågripelse av …
Politiets voldelige pågripelse, der de slo og trakk den 50 årige franske sykepleieren Farida etter håret, der hun i Paris forrige tirsdag ettermiddag hadde deltatt i det som er nasjonale …


Ektepar filmet dramatisk pågripelse i Trøndelag …
Ektepar filmet dramatisk pågripelse i Trøndelag. … Familien hevder at det i starten var uklart for dem at de dreide seg om politifolk. Den ene mannen hentet en rambukk fra bilen. … 59-åringen fikk etter hvert vite at han var siktet for vold mot offentlige tjenestemenn.


Politimennene som er siktet for drapet på George Floyd …
Politimennene som er siktet for å ha drept afroamerikaneren George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, møter i dag for første gang personlig i retten. Derek Chauvin ble filmet da han 25. mai presset kneet mot halsen til 46-åringen, som kort tid etter ble erklært død. Episoden har utløst store


Fransk politi får kritikk for sin fremferd
Fransk politi får kritikk for sin fremferd. Så langt har over 100 demonstranter fått alvorlige skader som følge av det franske politiets bruk av gummikuler og sjokkgranater. Flere ligger i koma, andre har mistet synet, og noen har til og med mistet hender.


Siktet for vold og trusler mot politifolk
Siktet for vold og trusler mot politifolk Arfan Bhatti (34) motsatte seg pågripelse etter at han skal ha slått kona og et barn. SIKTET: Arfan Bhatti er siktet for vold mot kona, sønnen og …


Den amerikanske rapstjernen Snoop Dogg hyller norsk politi …
De to politibetjentene i Buffalo, New York, som ble filmet i det de dyttet til en 75 år gammel mann slik at han falt og skadet hodet, blir siktet for bruk av vold.


Straff for trusler mot politi — hva kan straffen for …
Vold mot politiet reguleres av straffeloven § 155. Strafferammen er fra bøter til fengsel i 3 år. Etter rettspraksis på denne typen lovbrudd er forventet straff ubetinget fengsel fra 15-36 dager. Siden du er ung, og særlig hvis du er tidligere ustraffet, kan det være aktuelt å gi en mildere straff


Dark room siktede, påtaleansvarlig i politiets dark room …
Mannen er siktet for å ha hatt bilder som seksualiserer barn. Dark Room-siktet politimann dimittert Politimannen som er siktet i forbindelse med Dark Room-aksjonen er dimittert etter avhør. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde. Her er metodene som avslørte de Dark Room-siktede.


Bevæpnet politi for og imot | politiet skal være bevæpnet …
Fire politifolk ble drept i samme episode, og danskene fikk et fast bevæpnet politi. Jeg blir dessverre mer og mer overbevist om at Norge må miste flere uskyldige eller politifolk før denne beslutningen blir tatt også her Norsk politi skal som hovedregel være ubevæpnet.