Ber fansen om unnskyldning for 45 års forsinkelse


Alt om musikk, film og serier | GAFFA.no
Ber fansen om unnskyldning for 45 års forsinkelse Av: Redaksjonen Som eneste strømmetjeneste i Norden kan Viaplay også by på den nye filmen i rekken: «Spider-Man: Far From Home».


Kina ber USA betale gjelda si til FN (ABC Nyheter)
Kina ber USA betale gjelda si til FN Kina ber FNs medlemsstater om å betale det de skylder organisasjonen og påpeker at USA har en regning på 20 milliarder kroner å betale.


George michael: Ber fansen om unnskyldning – Se og Hør
Ber fansen om unnskyldning. Nå lover George Michael at han skal rydde opp i livet sitt. Fargerik: … George Michael (45) klarte ikke holde seg til det rolige liv, … kan resultere i opp til 7 års fengsel, bot, eller begge deler.


Kjos ber passasjerene om unnskyldning | ABC Nyheter
Norwegian-sjef Bjørn Kjos sier han har stor medfølelse med passasjerene som fikk jul og nyttår ødelagt på grunn av forsinkede fly.


Chris synger til Rihanna – VG
Ber Rihanna om unnskyldning i video (VG Nett) Chris Brown ber både Rihanna og fansen om unnskyldning for den voldelige episoden mot sin tidligere… 23.06.2009


Krever 40 års fengsel for Duch | ABC Nyheter
Duch, som egentlig heter Kaing Guek Eav, har gjentatte ganger bedt om unnskyldning for sin rolle i Røde Khmer-regimets drap på om lag to millioner mennesker i Kambodsja i siste halvdel av 1970-årene. Duch var sjef for det beryktede S-21-fengselet, der minst 15.000 menn, kvinner og barn ble drept.


Skadetrøbbel for Murray | ABC Nyheter
Jeg ber om unnskyldning til fansen for dette, … 45 Kvartfinaledrømmen brast for Storhamar etter ettmålstap 18:44 Venstre-krav om mer statlige penger til ferjer 18:43 King om Manchester United … 11:39 Color Line kanseller ti ferjeavganger til Danmark og Sverige på grunn av uvær 11:35 Nordmenn har lovet 2000 års kjøpestopp 11:07 …


Strømstans førte til forsinkelser på T-banen | ABC Nyheter
Strømstans etter arbeider natt til onsdag førte til stans og forsinkelser på T-banens linje 4 og 5 mellom Vestli og Veitvet onsdag morgen.


United-stjerne beklager til United-fansen | ABC Nyheter
– Det var en tøff sesong, og fansen fortjener en unnskyldning ettersom de alltid støtter oss uansett hva som skjer, sier 30-åringen på Instagram. – Selv presterte jeg ikke så godt som forventet på grunn av uforutsette skader, skriver han videre, før han retter oppmerksomheten mot spekulasjonene om gnisningene mellom ham og trenerstaben.


Download Festival 2019 | Norway Rock Magazine
Donington er det spirituelle hjemmet for Download, og har vært åsted for en av rockens største festivaler nesten hvert år siden 1980. Festivalen har vokst i popularitet, og har under ulike navn vært vertskap for noen av de største navnene innen rock og metal fra hele verden.