Alleen ontheffing voor Patronaat, Stadsschouwburg en Philharmonie


Alleen ontheffing voor Patronaat, Stadsschouwburg en
[HAARLEM] De Veiligheidsregio Kennemerland heeft vandaag bekende gemaakt dat zes culturele instanties, die een zaalcapaciteit hebben van meer dan 300 personen, voor de komende tijd een ontheffing krijgen om meer dan dertig bezoekers toe te laten. Voor Haarlem zijn dit Patronaat, de Stadsschouwburg en de Philharmonie. Verder is er een ontheffing voor De Meerse in Hoofddorp, het Kennemer Theater …


Ontheffing voor Patronaat, Stadsschouwburg en Philharmonie
Ontheffing voor Patronaat, Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem. 1 oktober 2020. Poppodium Patronaat, Stadsschouwburg en Philharmonie krijgen een ontheffing van de Veiligheidsregio Kennemerland om per zaal meer dan 30 gasten te ontvangen. Dat laat directeur Jolanda Beyer aan Haarlem105 weten.


Kennemer Theater in Beverwijk krijgt ontheffing op maximum …
Kennemer Theater in Beverwijk, Patronaat, Philharmonie en Stadsschouwburg in Haarlem, Schouwburg de Meerse in Hoofddorp en Stadsschouwburg Velsen mogen, voorlopig tot 19 oktober, meet dan 30 mensen ontvangen. Het gaat om gebouwen met een zaalcapaciteit van meer dan 300.


Jongerencoach Geertje Verschuur over stress bij jongeren …
Ontheffing voor Patronaat, Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem De Tweede Wereldoorlog in strips centraal in 37PK en Patronaat Boekenmiddag met schrijvers in Teylers Museum


Protest op Grote Markt tegen vervroegde horecasluiting …
Ontheffing voor Patronaat, Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem. Door Ismaël de Bruijn. 1 oktober 2020. Poppodium Patronaat, Stadsschouwburg en Philharmonie krijgen een ontheffing van de Veiligheidsregio Kennemerland om per zaal meer dan 30 gasten te… KLM gaat akkoord met versoberde arbeidsvoorwaarden.


Zes instellingen krijgen ontheffing op maximum van 30 …
Zes theaters en concertgebouwen in de veiligheidsregio Kennemerland, die een zaalcapaciteit hebben van meer dan 300 personen, krijgen ontheffing op het maximum


Grote culturele instellingen in Kennemerland krijgen …
Kennemer Theater in Beverwijk, Patronaat, Philharmonie en Stadsschouwburg in Haarlem, Schouwburg de Meerse in Hoofddorp en Stadsschouwburg Velsen mogen, voorlopig tot 19 oktober, meet dan 30 mensen ontvangen. Het gaat om gebouwen met een zaalcapaciteit van meer dan 300.


Lezersfoto Tata Steel Snijdt 850 Arbeidsplaatsn Weg In …
Haarlemse impressionisten en realisten te zien in Frans Hals Museum 1-10-2020, 15:00 HAARLEM In locatie Hal van het Frans Hals Museum (Grote Markt 16) is vanaf 10 oktober een omvangrijke tentoonstelling Haarlemse impressionisten en realisten te zien. ‘Mag ..


Informatie kaartverkoop | Stadsschouwburg & Philharmonie
Informatie en contact kaartverkoop. Contact kassa Philharmonie (dagkassa voor beide gebouwen)Lange Begijnestraat 11 (ma t/m vr 10-16u)023 – 512 12 12 (ma t/m vr 10-16u)kassa@theater-haarlem.nlPatronaatVoor popconcerten die wij…


Patronaat – Hét poppodium van Haarlem
Patronaat, winnaar ‘Beste Podium’ 2014! De Haarlemse zaal bestaat sinds 1984 en presenteert een onderscheidend programma van bands en elektronische muziek.