Familie van verdronken Orlando (17) baalt van
De familie van de in 2018 verdronken Rotterdammer Orlando Boldewijn (17) baalt van Sylvana Simons omdat ze nog altijd niet is teruggekomen op haar twitterbericht met betrekking tot zijn vermissing.


Familie van verdronken Orlando (17) baalt van
Familie van verdronken Orlando (17) baalt van ‘misselijkmakende suggestie’ Sylvana Simons ad.nl De familie van de in 2018 verdronken Rotterdammer Orlando Boldewijn (17) baalt van Sylvana Simons omdat ze nog altijd niet is teruggekomen op haar twitterbericht met betrekking tot zijn vermissing.


FOK.nl / Nieuws / Familie verdronken Orlando(17) baalt van
De familie van de in 2018 verdronken Orlando Boldewijn (17) baalt van Sylvana Simons omdat ze niet is teruggekomen op haar twitterbericht over zijn vermissing.


Was ist neu im Orlando Tweet per seconde
Familie van verdronken Orlando (17) baalt van ‘misselijkmakende suggestie’ Sylvana Simons: Oct-27,2020 00:33 Vind-ik-leuks …


voorpagina – stevige stukkies
Driek Oplopers – Sylvana Simons heeft gelijk Je kan van beroepsnegerin Sylvana Simons zeggen wat je wilt, maar ze heeft gelijk. Racistische discriminatie mag niet. Lees hier verder. Paco Painter – Spanje onderhandelt niet met terrorist Oliver De Spanjaarden zijn boos op “topkok” Jamie Oliver na zijn heiligschennis met paella.


GeenStijl: Vertaling. 100 Franse intellectuelen tekenen …
Vlak Sylvana Simons niet uit, he! … Bang voor hun wrekende godheid, bang voor de hel, bang voor de imam, bang voor de wraak van familie, bang voor de wrede straffen. En misschien zelfs bang dat hun geloof een … Als leestip geef ik de reaguurders het boek van nr. 17 op de lijst mee: Pascal Bruckner, La tyrannie de la penitence …


GeenStijl: OPDRACHT. Leg in 1 zin uit wat hier staat
Wij, het kabinet van Nederland, zijn té laf om uit te spreken dat zwarte piet blijft en dat de zeiknegerts het land dienen te verlaten, te laf omdat lafheid ons al jaren goed doet en flink betaald, te laf omdat we liever zien dat er achterstandswijken zijn waar onze eigen Nederlander niets te zeggen heeft, te laf omdat we er megadik voor betaald worden om Nederland naar de kloten te helpen …


NOS Herstelrubriek
In de NOS Journaals van 16 oktober om 6.30 uur, 7.00 uur en 7.30 uur werd in het onderwerp over de -bijna- verdubbeling van verzekeringsfraude gesproken over 1300 en 2200 gevallen.


Entertainment | Het laatste nieuws uit Nederland leest u …
20 jaar cel en tbs voor doodschieten van rapper Feis De rechtbank legt een gevangenisstraf van 20 jaar en tbs met dwangverpleging op aan Silfano M. (26) voor het doodschieten van rapper Feis. 22 okt.


Dow Jones aandelen – koersen New York | Het Financieele …
Fondsnieuws Dieperink: ESG, van niche naar mainstream Yield en ESG-karakter pleiten voor EU-leningen in LDI-portefeuille ‘Value staat aan de vooravond van paradigmawisseling’ Dieperink: nieuwe benchmark voor de marktportefeuille ‘Dit wordt het decennium van goedkope aandelen’ ‘Hoogste tijd dat beleggers big tech tot de orde roepen’ Naar fondsnieuws.nl
Bluetooth scan tool